به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه اطلاع رسانی ستارگان به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر اسماعیل للـه گانی با بیان این مطلب در نشست مشترک با سردار مجید رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فراجا در دومین همایش هم اندیشی آموزشی مدیران صف و ستاد بانک در سال جاری افزود: پرداخت تسهیلات غیر حضوری به بازنشستگان از جمله فرصتهای فضای مجازی است که بانک رفاه به خوبی از آن استفاده کرده و با رعایت مباحث امنیتی اقدامات توسعهای فراوانی در سالهای اخیر در این زمینه داشته است.
وی افزود: در کنار فرصتهایی که در فضای مجازی وجود دارد این فضا همچنین بستری برای کلاهبرداری و سوءاستفاده سودجویان است.
دکتر للـه گانی تصریح کرد: هرچه بیشتر به سمت استفاده از فضای مجازی حرکت میکنیم باید آشنایی و اطلاعاتمان نسبت به این موضوع را افزایش دهیم و مراقبتهای لازم را داشته باشیم.
رئیس پلیس فتای فراجا نیز طی سخنانی در این نشست از آمادگی این پلیس به منظور توسعه همکاریهای متقابل با بانک رفاه کارگران در راستای مقابله و پیشگیری از جرائم سایبری در شبکه بانکی خبر داد.
سردار مجید با بیان اینکه بانک رفاه کارگران از جمله بانکهای پایدار کشور در حوزه خدمات الکترونیک شناخته میشود تصریح کرد: بانکها در صورتی که در حوزه امنیت پایگاههای داده بتوانند شاخصهای ملی و بینالمللی را عملیاتی کنند بدون شک میتوانند بسیاری از تهدیدات سایبری را مدیریت کنند.
وی با بیان اینکه بانکداری الکترونیک در سالهای اخیر بسیار گسترده شده است خاطرنشان کرد: ۷۰ درصد جرایم سایبری مربوط به حوزه بانکی و اقتصادی کشور است که مشخصا ۴۰ درصد این جرائم مربوط به بانکهاست.
سردار مجید گفت: با شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم فاصله گذاری اجتماعی بخش قابل توجهی از فعالیت های مردم غیر حضوری و الکترونیکی شد و به همین دلیل کلاهبرداریهای اینترنتی در این دوره افزایش یافت.
رئیس پلیس فراجا از به کارگیری رمز پویا در بانکها به عنوان یکی از اثربخشترین اقدامات در راستای مقابله با جرایم سایبری نام برد و گفت: این اقدام که در سال ۹۹ و اوج کرونا اجرایی شد باعث کاهش ۲۲ درصدی این جرائم شد و این در حالی است که در سطح بین المللی شاهد افزایش جرایم مذکور بودیم.
سردار مجید در پایان از اقدامات اجرایی بانک رفاه کارگران در راستای مقابله و پیشگیری از جرایم سایبری قدردانی کرد.
سه تارستان