به گزارش خبرنگار سینمایی پایگاه خبری ستارگان به نقل از خبرگزاری فارس این روزها موضوع محتواهای ضعیف و کلیشهای و تبلیغات فیلمهای سینمایی در شبکههای ماهوارهای یکی از بحثهای مهمی است که نمیتوان به راحتی از کنار آن گذشت. تبلیغاتی که حتی اطلاعات دروغ به خورد مخاطب میدهند. به طور مثال یکی از فیلمهای پر فروش که بعد از ماهها هنوز هم روی پرده است، در تبلیغات ماهوارهای خود را بهترین اثر سینمایی کمدی- نوستالژی تاریخ سینما نام نهاده است.
از سوی دیگر به درازا کشیده شدن اکران این فیلم که به زعم منتقدان به غایت ضعیف و کلیشهای است، به بازی فوتبالی شباهت دارد که با اینکه نود دقیقه زمان بازیاش تمام شده، و حتی وقتهای اضافه هم به اتمام رسیده است، اما داور همچنان بر سوت پایان بازی نمیدمد تا بل تیم مورد علاقهاش به گل برسد. به زبانی ساده تر اگر دلیل طولانی شدن این اکران به نسبت دیگر آثار سینمایی، ایده شکسته شدن رکورد فروش تاریخ سینما نیست، پس چه دلیلی وجود دارد که این زمان طولانی در اخیتار اثری تا به این حد ضعیف قرار بگیرد.
سید احمد میرعلایی درباره محتوای آثار سینمایی گفت: وقتی به محتوای آثار سینمایی توجه نمیشود دیگر نمیتوان عنوان کالای فرهنگی را به این آثار داد؛ یک سری از فیلمهایی که به اسم اثر سینمایی تولید میشوند دون شأن وزارت ارشاد هستند به نحوی که ارشاد باید علیه برخی آثار سینمایی اعلام جرم کند، نه اینکه به آنها مجوز بدهد.
از سوی دیگر میرعلایی با اشاره به پخش و تبلیغات فیلمهای سینمایی ایرانی در شبکههای ماهوارهای گفت: وقتی شبکههای معاند و بیگانه فیلمهای سینمایی ما را پخش میکنند یعنی آثار ما از ارزشهای انقلابی تهی است! اینها نشانهای است که مدیران فرهنگی و سینمایی باید به آن توجه داشته باشند. بی تردید دشمن اگر به نفعش نباشد فیلمهای سینمایی ما را پخش نخواهد کرد.
میرعلایی ادامه داد: متأسفانه مدیران آینده نگری ندارند. آنها چون میدانند چند سال دیگر در پست و سمتهای کنونیشان نیستند برایشان مهم نیست چه میشود. اما مسئولان جمهوری اسلامی ایران در هر رده و پست و سمتی که هستند باید بدانند سوار قایقیاند که روی خون شهدا در حال حرکت است و همچنان به مسیرش ادامه میدهد و اگر آنها عقب بمانند ممکن است در این دریای خونین غرق شوند.
این سینماگر در پایان گفت: مسئولان فرهنگی درست سر جای خود قرار نگرفتند! آنها نمیدانند خنده امروز برخی فیلمها گریه را برای آینده و جامعه در پی دارد. سواد و علم و دانش باید باشد تا یک جامعه به رشد و تعالی برسد. در نهایت میخواهم یک توصیه دوستانه به بچه مذهبیها داشته باشم که هر فیلمی را تولید نکنند و به محتوای آثاری که تولید میکنند توجه ویژه داشته باشند.