به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه ستارگان به نقل از شارا، دریافت جایزه یک دستاورد بزرگ و ابزاری ارزشمند برای بهبود و ایجاد آگاهی معنادار برای یک سازمان و شرکت است. نکته مهمی که در مورد جوایز باید بهخاطر بسپاریم این است که جوایز به ایجاد اعتبار، اعتماد و افزایش شهرت کمک میکند.
اهدای این جوایز این فرصت را فراهم میآورد تا سازمانها، شرکتها و افراد از همدیگر بیاموزند و تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذارند.
بیستودومین دوره «جوایز صنعت روابطعمومی ایران» (National Awards of Iran's Public Relations Industry) در سال 1402 توسط موسسه کارگزار روابطعمومی برگزار میشود. هدف از اعطای این جوایز، شناسایی متخصصان روابطعمومی است که عملکرد برجستهای در اعتلای روابطعمومی داشتهاند.
امسال 30 جایزه با دو هدف کلی اعطا میشود؛ یکی بهرسمیت شناختن برنامههای جدید روابطعمومی مانند ESG و دیگری بهرسمیت شناختن روابطعمومی یا برنامههای ارتباطیِ بخشهایِ مختلفِ روابطعمومی.
شما تلاش خود را انجام دادید، اکنون به رسمیت شناخته شوید
چرا جوایز:
برنده شدن جایزه صنعت روابطعمومی ایران مزایای زیر را به همراه دارد:
- استعداد، توانمندی، خلاقیت و تلاش شما را به نمایش میگذارد.
- اعتبار شما را در صنعت روابطعمومی افزایش میدهد.
- روحیه و انگیزه کارکنان و همکاران روابطعمومی را تقویت میکند.
- به بهبود درک بهتر مخاطب و مشتری کمک میکند.
- فرصتهای شبکهسازی با دیگر متخصصان روابطعمومی موفق را فراهم میکند.
- فرصتهای پوشش مناسب و مثبت رسانهای فراهم میکند.
- به ظهور رهبران فکری صنعت روابطعمومی کمک میکند.
اعتبار و جوایز برگزیدگان
اعتبار موردنیاز برگزاری جشنواره از محل هزینههای شرکت در جشنواره و داوری تامین میشود.
بخشهای اصلی جشنواره
قدردانیها در این جشنواره در دو سطح و مقوله کلی صورت میگیرد:
دسته اول: جوایز ویژه ESG2023
«در دوران همهگیری و پس از آن نگرشها نسبت به موضوعات ESG تغییر پیدا کرد و فرصتهای بینظیری برای توجه جهانی به این موضوعات بهوجود آمد و در این میان فعالان روابطعمومی در سازمانها و شرکتهای مختلف این امکان را پیدا کردند تا بهعنوان کسانی که بهتر از هر کسی در زمینه اطلاعرسانی و گزارش ESG به ذینفعان میتوانند فعالیت کنند شناخته شوند. علاوه بر این جهانیان دانستند که افشای اطلاعات ESG نه یک امر فانتزی و تبلیغاتی بلکه یک ضرورت غیرقابل انکار و یک اصل اخلاقی برای هر سازمان و شرکتی محسوب میشود که تعهد و مسئولیتپذیری آن سازمان یا شرکت را در زمینه شفافیت و اطلاعرسانی حداکثری به جامعه و حساسیت به موضوعات زیستمحیطی به اثبات میرساند.»
موسسه کارگزار روابطعمومی مفتخر است برای نخستین بار در ایران جوایز سال 1402 خود را در زمینه environmental,social and governance (ESG) اعلام کند که به سازمانها، شرکتها و افرادی اعطا میشود که بهترین عملکرد را در زمینه پرداختن به موضوعات زیستمحیطی، اجتماعی و حاکمیتی از خود بر جا گذاشتهاند و تحقیقات و سرمایهگذاریها و ارتباطات موثری را در این زمینه برقرار ساختهاند.
اهداف: این جوایز به سازمانها و شرکتهایی تعلق خواهد گرفت که اقدامهای مثبت و موثری در ارتباط با جامعه و زیستمحیط و ارتباطات صورت دادهاند.
با توجه به تقاضای روزافزون و دایمی سرمایهگذاران، سهامداران و عموم مردم جامعه با محوریت توجه جدیتر سازمانها و شرکتها به موضوعات زیستمحیطی، اجتماعی و حاکمیتی، جوایزی با سه هدف زیر در نظر گرفته شده است:
* «توسعه و ترویج فعالیتهای مرتبط با ESG در میان سازمانها و شرکتها از طریق شناسایی موفقیتها و دستاوردهای آنها در زمینه فعالیتهای زیستمحیطی، اجتماعی و حاکمیتی؛
* تشویق رهبری مبتنی بر موضوعات ESG در میان رهبران و حرفهایهای دنیای کسبوکار که در مجموع دارای اثرهای مثبتی بر کسبوکارها، جامعه و زیستمحیط است.
* ایجاد و توسعه یک سیستم منظم برای ارتباط مؤثر با ذینفعان در زمینه ESG میتواند پیامدهای مثبت بسیاری را برای سازمانها و شرکتها به ارمغان آورد که این اثرها هم بر افراد و هم بر محیطزیست و کره زمین وارد خواهد آمد و جهان را بهجای بهتری برای زندگی تبدیل خواهد نمود و هدف بزرگی به نام توسعه پایدار و متوازن را تحقق خواهد بخشید.»
جایزه ESG2023 در بخشهای زیر اعطا میشود:
- جایزه ملی پایداری
- ستاره ارتباطی ESG ایران
- ستاره روابطعمومی ESG ایران
- جایزه سرآمدی ESG
- جایزه طلایی سه ستاره ESG
- جایزه بهترین اقدام و فعالیت ESG سال
- جایزه نوآوری تحقیقاتی ESG سال
- جایزه تأثیرگذاری بر دنیای واقعی سال
- جایزه اقدام در راستای مصرف بهینه سال
- جایزه ملی ESG
- جایزه ویژه رهبری ESG
- جایزه رهبری فکری ESG
- جایزه ملی بهترین کمپین ESG
- جایزه ملی تدوین استراتژی ESG (استراتژی جامع و کاربردی با هدف حفاظت از محیطزیست از طریق تأثیرگذاری مثبت بر مشتریان، همکاران و جوامع به بهترین شکل ممکن)
- جایزه ملی گزارشگری و مستندسازی ESG
- جایزه بهترین مجری ESG سال
دسته دوم: جوایز ویژه NAIPRI
جوایزNAIPRI ، معتبرترین جوایز روابطعمومی در ایران هستند. این جوایز در سال 1380 به منظور ارج نهادن و ایجاد شناخت عمومی از دستاوردها و مشارکتهای مثبت سازمانها و متخصصان فعال روابطعمومی در ایران بنیادگذاری شدند.
جایزه NAIPRI در بخشهای زیر اعطا میشود:
- جایزه ملی مدیران ارتباطگر
- جایزه ملی روابطعمومی سرآمد
- جایزه ملی مدیریت روابطعمومی
- جایزه ملی کارشناس برتر روابطعمومی
- جایزه ویژه برنامهریزی
- جایزه ویژه مدیریت انتشارات
- جایزه ویژه مدیریت تبلیغات
- جایزه ویژه مدیریت ارتباطات درونسازمانی
- جایزه ویژه مدیریت ارتباطات الکترونیک
- جایزه ویژه مدیریت روابط رسانهای
- جایزه ویژه مدیریت تشریفات
- جایزه ویژه مدیریت ارتباطات بحران
- جایزه ویژه مدیریت مسئولیت اجتماعی
- جایزه ویژه کار خلاقانه
- جایزه ویژه کمپین روابطعمومی
- جایزه ویژه قلب طلایی (نوعدوستی)
روش شناسی
مقدمه
جایزه PRESG2023 به ارزیابی و شناسایی سازمانها و شرکتهای برتر در زمینه ایجاد تعادل بین سودآوری و توجه به موضوعات زیستمحیطی، اجتماعی و حاکمیتی میپردازد؛ سازمانها و شرکتهایی که توانستهاند ارزشهای بلندمدت و بزرگی را برای سرمایهگذاران، سهامداران و کلیت جامعه به ارمغان بیاورند و در نظر آنها سربلند باشند:
1- جایزه PRESG2023 با هدف حمایت و قدردانی از سازمانها و شرکتهایی که جزو پیشگامان حوزه ESG بهشمار میآیند طراحی شده است.
2- جوایز PRESG2023 تنها جوایزی هستند که با هدف ارزیابی و سنجش بهترین عملکردها و موفقترین سازمانها، شرکتها و افراد در زمینه سرمایهگذاری و پرداختن به موضوعات ESG (زیستمحیطی، اجتماعی و حاکمیتی) اعطا میشوند و به صورت اختصاصی برای روابطعمومیها طراحی شدهاند.
3- جوایز PRESG2023 توسط تعدادی متشکل از کارشناسان مستقل و فعالان حرفهای روابطعمومی و دانشگاهی ارزیابی شده و به بهترین آثار و عملکرد اعطا خواهد شد.
4- این جایزه دارای 15 بخش اصلی است.
5- فهرست برندگان این جایزه در kpri.ir منتشر میشود.
6- برای شرکت در این جشنواره به فرایند خاصی نیاز نیست و تمام سازمانها و شرکتها در فرایند بررسیهای مرتبط با این جایزه شرکت داده میشوند.
7- هر شرکتکننده فقط امکان شرکت در سه مقوله رقابتی را دارد.
8- مطالعات موردی مرتبط با هر پروژه و اثر باید دارای بخشهای اصلی شامل مقدمه، اهداف، فعالیتهای اصلی و مستندات مربوطه باشند.
9- در صورت ارایه پروژههای تعاملی و مشارکتی باید موافقت و رضایت تمام مشارکتکنندگان در آن پروژه دریافت شده باشد.
10- تصمیم هیئت داوران در مورد هر پروژه قطعی بوده و قابلاعتراض و تجدیدنظر نیست.
11- داوری آثار و پروژهها به صورت گروهی خواهد بود و بررسی یک مقوله بر عهده یک داور خاص قرار نخواهد گرفت.
12- شرکتهایی که در فرایند رقابت مشارکت کردهاند میتوانند برای آگاهی از بازخوردهای مربوط به پروژه خود پس از اعلام برندگان با دبیرخانه تماس بگیرند و این بازخوردها در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
13- فهرست مطالعات موردی شرکتکنندگان در وبسایت موسسه کارگزار روابطعمومی منتشر خواهد شد و به همین دلیل هم تمام شرکتکنندگان در این رقابت باید مطمئن باشند که تمام اطلاعات ارایه شده موثق است.
فرایند ورود
تمام آثار و پروژههای ورودی در ابتدا از نظر معیارهای عمومی و بر اساس شرایط بالا مورد بررسی و قضاوت قرار میگیرند.
در مرحله بعد، آرای داوران به هر پروژه مشخص میکند که آن پروژه برای ورود به رقابت در کدام مقوله از مقولههای بالا مناسب است و آن اثر و پروژهای که بالاترین امتیاز را پس از این بررسیها به خود اختصاص دهد بهعنوان برنده جایزه آن مقوله معرفی خواهد شد.
مهلت ارسال آثار
علاقهمندان تا 20 اردیبهشت 1402 فرصت دارند آثار خود را به نشانی الکترونیکی موسسسه کارگزار روابطعمومی ارسال نمایند.
ویژهنامه روز ملی ارتباطات و روابطعمومی
این ویژهنامه به منظور اطلاعرسانی وانتشار مقالات، یادداشتها، دیدگاهها و معرفی و ثبت اقدامات روابطعمومیهای موسسات و شرکتهای خصوصی و دولتی منتشر میشود.
مشخصات تماس
تلفن ثابت: ۶۶۹۴۳۶۷۰- ۶۶۵۷۰۱۹۴ (۰۲۱(
تلفن همراه: ۰۹۱۲۱۹۳۸۴۱۹
وبسایت: https://kpri.ir - www.shara.ir
پست الکترونیک: [email protected] - [email protected] – [email protected]
تلگرام: https://telegram.me/sharapr
|