پایگاه اطلاع رسانی «ستارگان» محلی برای دیده شدن اخبار نخبگان ایران سرافراز
| اقتصادی |
امام جمعه زنجان تأکید کرد:

ضرورت برخورد جدی با متخلفان و فراریان مالیاتی

حجت‌الاسلام‌والمسلمین خاتمی، نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه زنجان گفت: عدالت ایجاب می‌کند تا با انجام یک جراحی اقتصادی بزرگ، جلوی فرارهای مالیاتی به‌ویژه فرارهای بزرگ گرفته شود./ همواره بخشی از درآمد مالیات بر ارزش افزوده در ازای تعریف پروژه‌های مشخص به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اختصاص یابد.

  به گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی پایگاه ستارگان به نقل از پایگاه خبری - تحلیلی مالیاتی ایران (اینتا)، حجت‌الاسلام خاتمی، نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه زنجان در دیدار با رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور در شهر زنجان ضمن تقدیر از تلاش‌های مجموعه مدیریت سازمان امور مالیاتی به ویژه موضوع تخصیص اعتبارات مناسب به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از محل مالیات بر ارزش‌افزوده، گفت: درآمدهای مالیاتی یکی از موضوعات بسیار مهم و مورد توجه است که چنانچه تقویت شود به رشد، بالندگی و توسعه کشور کمک شایانی خواهد کرد.

حجت‌الاسلام خاتمی با اشاره به ضرورت برخورد جدی با متخلفان و فراریان مالیاتی اظهار داشت: فرار مالیاتی در ابعاد و انحای مختلف از عدم استفاده برخی صنوف از دستگاه کارت‌خوان گرفته تا فرار سرمایه‌داران بزرگ از پرداخت مالیات اتفاق می‌افتد که لازم است با برخورد قاطع و به دور از اغماض و در چارچوب قانون از بروز تخلفاتی همچون فرار مالیاتی، فساد و قاچاق جلوگیری به عمل آید.

امام‌جمعه زنجان با اشاره به تخصیص درآمد مشخصی از مالیات بر ارزش افزوده در تامین هزینه ارسال قیر و آسفالت رایگان معابر روستایی این استان اظهار داشت: امسال اولین سالی است که براساس سیاست‌های جدید، درآمد تخصیص یافته به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به صورت مشخص برای انجام پروژه خاصی تعریف شده است. از آنجا که اجرای این سیاست و انجام این قبیل طرح‌های بهسازی افزایش رضایت‌مندی عمومی را در پی داشته است پیشنهاد می‌شود همواره بخشی از درآمد مالیات بر ارزش افزوده در ازای تعریف پروژه‌های مشخص به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اختصاص یابد.

دکتر داود منظور، رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور نیز در این دیدار درآمدهای حاصل از مالیات بر ارزش‌افزوده را زمینه‌ساز رشد متوازن شهرها و روستاها دانست و اظهار داشت: مطابق برنامه ریزی های نظام مالیاتی در دولت مردمی سیزدهم، مالیات بر ارزش‌افزوده، نقش مؤثری در توسعه و آبادانی شهرها و روستاها و همچنین اجرای پروژه‌های عمرانی شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ایفا می‌کند.

وی تصریح کرد: بر اساس قانون، در حال حاضر مالیات بر ارزش افزوده با نرخ 9 درصد از مصرف‌کنندگان نهایی اخذ می‌شود که 4 درصد آن یعنی بیش از یک سوم از کل درآمدهای حاصل از این پایه مالیاتی در اختیار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها قرار می‌گیرد تا آن را صرف تأمین زیرساخت‌های اساسی مورد نیاز کنند.

دکتر منظور با اشاره به اینکه در سال جاری مالیات یک میلیون و 850 هزار واحد صنفی صفر شده است گفت: در حال حاضر 88 درصد مالیات بخش مشاغل را از 5 درصد واحدهای صنفی می‌گیریم که بیشتر شامل برخی صنوف و مشاغل پردرآمد مانند پزشکان، وکلا، طلافروشان و آهن‌فروشان است.

گفتنی است رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور در پایان این دیدار گزارشی از اقدامات و دستاوردهای دوره تحولی به ویژه در حوزه مقابله با فرار مالیاتی، حمایت از کسب‌وکارهای خرد و ضرورت تعامل و اعتماد متقابل با مؤدیان ارائه کرد.


#رسانه مالیاتی ایران
کد خبر 14011223202502 تاریخ انتشار 23-12-1401 20:25 نسخه چاپی

اخبار مرتبط



با ما در ارتباط باشید

ستارگان
Setar

سه تارستان